Nyheter

Nyheter

Höstens praktikanter

17.12.2019
PraktikanterHost2019
Praktikperioden på Näsman & Båsk har varit mycket givande. Mina uppgifter var väldigt varierande med både rutinuppgifter och större utredningar. Eftersom Näsman & Båsk är en mångsidig advokatbyrå har jag även fått en inblick i olika juridiska områden, vilket gett mig vägledning inför mitt framtida yrkesval. Redan från första dagen fick jag ta del av den positiva och stöttande arbetsgemenskapen.
-Johanna
-------------------------
100 timmars praktiken har varit mycket givande och lärorik. Jag har fått göra intressanta och utmanande utredningar men även andra juridiska arbetsuppgifter. Arbetsgemenskapen har varit trevlig redan från första dagen och det har inte varit någon slags hierarki. 100 timmar är en kort period men trots detta känns det som att jag har lärt mig otroligt mycket. Jag utförde praktiken på ca en månad.
-Markus
------------------------
Praktiktiden hos Näsman & Båsk har varit både givande och utmanande, men med hjälp av kontorets hjälpsamma och uppmuntrande miljö har man efter varje uppgift fått lära sig något nytt. Arbetsuppgifterna har varit varierande och som praktikant har man fått göra utredningsarbete, utkast till juridiska dokument samt även delta i en del kundmöten vilket jag personligen uppskattade. Fastän 100 timmar känns som en kort tid, kändes det som att man blev en del av teamet på Näsman & Båsk. Jag rekommenderar alla som funderar på att söka 100 timmars praktiken att söka till Näsman & Båsk. 
-Sara
Gå till "Nyheter"