Info

Information om denna hemsida

Har du problem med att se denna webbsida?

 

Om denna webbsida ser konstig ut kan det bero på ett flertal olika saker. Vi ber dig kontrollera dina skärminställningar och din webbläsare. Olika webbläsare kan nämligen visa sidan på olika sätt. Om du ännu har problem med att se denna webbsida ber vi dig kontakta oss per e-post: info@anb.fi.

 

Ansvarsfrihetsklausul

 

Materialet och informationen på denna webbsida har gjorts tillgängligt av Advokatbyrå Näsman & Båsk Ab endast i informationssyfte och informationen på webbsidan skall inte ses som juridiska råd. De personer som tar del av informationen på denna webbsida skall inte handla utifrån informationen utan att ha konsulterat ett juridiskt ombud.

 

Innehållet på denna webbsida kan vara föråldrat och sakna de allra senaste lagändringarna eller avgörandena och skall inte ses som ställningstaganden i framtida eller nu anhängiga ärenden.

 

Några av länkarna på advokatbyrå Näsman & Båsk Ab:s webbsida kan leda till andra webbsidor. Vår webbsida har inget samband med materialet som kommer upp i samband med länkar och byrån varken sponsorerar eller rekommenderar sådant material. Byrån har inte heller på något sätt godkänt länkarnas innehåll.