Info

Tietoa kotisivuistamme

Onko sinulla ongelmia sivun näkyvyyden kanssa?

 

Useat eri tekijät voivat vaikuttaa siihen, että nämä internetsivut eivät näy näytölläsi normaalisti. Pyydämme sinua tarkistamaan näyttösi asetukset ja selaimesi. Erilaiset selaimet voivat nimittäin näyttää sivun eri tavalla. Jos sinulla edelleen on ongelmia sivujemme kanssa, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@anb.fi.

 

Vastuuvapauslauseke

 

Näillä sivuilla oleva Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy:n laatima teksti ja informaatio on tehty käytettäväksi vain tiedonsaantitarkoitukseen, eikä sitä tule pitää oikeudellisen neuvon lähteenä. Sivuillamme olevaa tietoa ei tule hyödyntää ilman asianajajan tai muun oikeudellisen avustajan konsultointia.


Tämän sivun sisältö saattaa olla vanhentunutta ja siitä saattaa puuttua viimeisimmät lainmuutokset tai päätökset. Täten sivujen tekstillä ei voida ottaa kantaa uusiin tai vireillä oleviin tapauksiin.


Jotkut Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy:n kotisivuilla olevista linkeistä voivat ohjautua muille Internet-sivuille. Sivuillamme ei ole tekemistä linkkien kautta esiin tulevasta materiaalista, eikä toimistomme myöskään sponsoroi tai suosi kyseistä materiaalia. Toimistomme ei ole myöskään millään tavoin hyväksynyt linkkien sisältöä.