Nyheter

Nyheter

Ajankohtaista

Syksyn harjoittelijat

17.12.2019

PraktikanterHost2019

Harjoittelujakso Näsman & Båskilla oli todella antoisa. Pääsin tekemään vaihtelevia tehtäviä rutiinitehtävistä laajempiin selvityksiin. Harjoittelussa Näsman & Båskilla sain monipuolisen katsauksen juridiikan eri osa-alueista ja siten johdatusta myös tuleviin uravalintoihin. Ensimmäisestä päivästä lähtien pääsin osaksi Näsman & Båskin kannustavaa ja positiivista ilmapiiriä.
-Johanna

-------------------------

100 tunnin käytännön harjoittelu Näsman & Båskilla on ollut todella antoisaa ja opettavaista. Olen päässyt tekemään paljon kiinnostavia ja haastavia selvitys- ja muita juridiikkaan liittyviä tehtäviä sekä välillä myös hieman toimistohommia. Työympäristö on ollut mukava heti ensimmäisestä päivästä lähtien eikä työpaikalla ole ollut minkäänlaista hierarkiaa. 100 tuntia on todella lyhyt aika harjoittelulle mutta koen silti oppineeni todella paljon tässä ajassa. Suoritin harjoittelun hieman reilu kuukaudessa.
-Markus

-------------------------

Harjoittelujakso Näsman & Båsk:in asianajotoimistolla on ollut sekä antoisaa, että välillä myös haastavaa, mutta henkilökunnan avulla ja rohkaisulla on kaikista tehtävistä opittu jotain uutta. Harjoittelijan työtehtäviin on kuulunut selvitystyötä, juridisten asiakirjojen laadintaa sekä osallistumista asiakastapaamisiin. Siitä huolimatta, vaikka 100 tuntia on lyhyt aika, otetaan sinut osaksi Näsman & Båsk:in tiimiä. Suosittelen kaikille, jotka harkitsevat 100 tunnin harjoittelua hakemaan Näsman & Båsk asianajotoimistoon.
-Sara

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle