Nyheter

Ajankohtaista

Koulutus uudesta tietosuojalaista

24.04.2018

Uusi tietosuojalaki astuu voimaan 25.5.2018. Kiinnostaako sinua tietää mistä oikein on kyse? Mitä kunnan tai yksityisyrittäjän Pohjanmaalta pitäisi tietää uudesta tietosuojalaista? Mitkä tiedot lasketaan henkilötiedoiksi ja miten niitä tulisi käsitellä? Kuinka sinun yrityksesi käsittelee henkilötietoja ja miten tämä uusi laki vaikuttaa päivittäiseen työhösi?

 

Creamarketing ja Asianajotoimisto Näsman & Båsk käsittelevät näitä kysymyksiä uudesta tietosuojalaista Mustasaaren aikuisopistolla, torstaina 3.5.2018 klo 9-12 (ruotsiksi) ja klo13-16 (suomeksi).

 

Varatuomari Sabina Saramo Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy:ltä kertoo uudesta tietosuojalaista.

- Mikä on GDPR? – Mikä on uutta?

- Yleisiä käsitteitä ja määritelmiä

- Henkilötietojen ”elinikä”

- Henkilötietoihin liittyvä vastuu

 

Hän on myös tehnyt tarkistuslistan niistä asioista, joita olisi ajateltava ennen uuden lain voimaan astumista.

 

Peter Hellström Creamarketingilta esittelee mitä palveluita heillä on tarjottavana liittyen GDPR -lakiin.

- Lomaketietojen poistaminen tietyn ajan jälkeen

- Evästeteksti

- Rekisteriselostetoiminto

- Suostumustoiminto rekisteröinnin yhteydessä

- Henkilötietojen poistaminen

 

Hän kertoo myös, miten Creamarketingilla käsitellään tietosuojaa ja yksityisyyden suojausta.

 

Hinta: 150 € + alv, kahvi ja leipä sisältyvät hintaan.

 

Ilmoittautuminen viimeistään 27.4 sähköpostitse osoitteeseen kurser@creamarketing.com

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle