Nyheter

Ajankohtaista

Korvaus peruuntuneesta/myöhästyneestä lennosta

20.06.2016

Erään EU-direktiivin ja Suomen oikeuskäytännön mukaan Sinulla on oikeus seuraaviin korvauk-siin, mikäli lentosi peruuntuu tai myöhästyy tietyn tuntimäärän:
Lentoreitti alle 1 500 km, vähintään 2h myöhässä: 250 euroa
Lentoreitti 1 500 km - 3 500 km, vähintään 3h myöhässä: 400 euroa
Lentoreitti yli 3 500 km, vähintään 4h myöhässä: 600 euroa

 

Sinulla on tämän lisäksi oikeus saada korvauksia mahdollisista lisäkustannuksista kuten taksimatkoista, hotellimajoituksesta, ruokailusta jne. Sinulla on siis oikeus korvaukseen jo kahden tunnin myöhästymisestä mutta mikäli lentoreitti on yli 3 500 km, edellytetään, että myöhästymistä on tapahtunut vähintään neljä tuntia.

 

Oikeus korvauksiin vanhentuu kuitenkin kolmessa vuodessa. Sinun tulee siis hakea korvauksia kolmen vuoden sisällä myöhästymistapahtumasta.

 

Toimistollamme on kokemusta korvausten hakemisesta useilta lentoyhtiöiltä. Matkalla tulee kuitenkin olla yhteys EU-maahan. Olemme menestyksekkäästi saaneet korvauksia mm. lento-reiteiltä Pohjois-Amerikan ja Suomen sekä Thaimaan ja Suomen välillä.

Hoidamme em. toimeksiannot provisiopalkkiolla, mikä tarkoittaa, että emme laskuta mitään mikäli korvausta ei makseta. Maksetuista korvauksista veloitamme palkkionamme vain tietyn prosenttiosuuden. Ota mielellään yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle