Nyheter

Nyheter

Ajankohtaista

"Karriär 2025" ja paneelikeskustelu

04.09.2019
Syyslukukausi on alkanut ja siten myös koulujen ja yliopistojen lukuvuodet. Asianajaja Sabina Saramo on viime viikkoina aktiivisesti tavannut sekä toisen että kolmannen asteen opiskelijoita.

 

Perjantaina 23.8. Sabina osallistui Vi7-lukioiden (ruotsinkieliset lukiot Vöyrillä, Mustasaaressa, Vaasassa, Maalahdessa, Närpiössä sekä Kristiinankaupungissa) järjestämään "Karriär 2025" -nimiseen tapahtumaan. Päivän aikana hän kertoi abiturienteille juristin työstä asianajotoimistossa sekä käräjäoikeudessa. Päivä oli hyvin onnistunut. Toivomme, että saamme näiden abiturienttien joukosta monta uutta kollegaa!

 

Tiistaina 3.9. Sabina osallistui Vaasan oikeustieteellisen tiedekunnan paneelikeskusteluun, jonka aiheena oli "Juristin tutkinto ja odotukset työmarkkinoilla". Vilkkaan kahden tunnin keskustelun aikana myös uudet opiskelijat osallistuivat aktiivisesti siihen harkituilla kysymyksillään.

 

Kiitämme mahdollisuudesta osallistua näihin hyvin järjestettyihin tilaisuuksin ja toivotamme opiskelun iloa kaikille opiskelijoille!  


Diskussionspanel030919Filter

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle